The Interrupters - The Interrupters

Artist: The Interrupters
Album: The Interrupters
Year: 2014
Label: Hellcat Records
Country: USA
Genre: Ska-Punk, Alternative Rock
FACEBOOK

Автор: Илиян Иванов

Може би някои от Вас са забелязали, че много често не изпълнявам в срок обещанията за ревюта. Така например този материал трябваше да бъде готов още в края на юли или началото на август, но по една или друга причина бе отложен за неопределено време.

От друга страна - бандите също понякога послъгват относно издаване на нови албуми. Така например Honor Is All We Know - предстоящият нов Rancid - бе предвиждан уж за пролетта на 2014 година, ама нещата нещо затихнаха.

Вместо това лейбълът на Тим Армстронг Hellcat Records изкара една що-годе приятна загрявка. Става дума за едноименния дебют на The Interrupters, който си е Rancid с женски вокали ала Brody Dalle.

Вокалистката на тази банда Aimee Allen се оказа познато на мен лице, макар че това го научих малко случайно. Брюнетката е съпругата на фронтмена на Unwritten Law, чието име сега не се сещам, а нейните трансформации в музикалната ѝ кариера могат да се сравнят примерно с българското политическо измекярствто на Бареков или Орешарски.
 Ето какво пише в коментарите под една новина в Punknews.org за The Interrupters потребителят xchemicalx:

"Това момиче е шибана курва на жанровете. Тя беше преди в Electra Records. Тя вече се е захващала с тези невероятни стилове, затова защо не и фалшиво-Rancid-ско ска?"

Лайнян рап: ЛИНК КЪМ ВИДЕО В YOUTUBE
Подобен на Jason Mraz поп с реге и женски вокали: ЛИНК КЪМ ВИДЕО В YOUTUBE
Християнска съвременна музика за възрастни: ЛИНК КЪМ ВИДЕО В YOUTUBE
Радиофоничен надървен рок: ЛИНК КЪМ ВИДЕО В YOUTUBE

Впоследствие темата се разширява с куп отговори и коментари. Естествено, повече от тях са много забавни, защото потребителите на Punknews.org рулираааатттт !@%@*$Ъ@($_@@!, а xchemicalx добавя и още неща:

"И химнът, който тя написа за политическото движение "Чаено парти" на политическата курва Рон Пол: ЛИНК КЪМ ВИДЕО В YOUTUBE
Да не забравим и нейния кънтри дует: ЛИНК КЪМ ВИДЕО В YOUTUBE.

И след като наистина Ейми Алън (която пише и пее песни и с почти успешните Unwritten Law), защо наистина да не се завърти и около Rancid/The Transplants? Албумът на The Interrupters предлага ни повече, ни по-малко песни, които биха били окей за компилация с неиздавани песни на групите на Тим Армстронг. Има няколко сравнително свежи и танцувални песни, в които пънк рок и ска съжителстват на семейни начала, без някой от двата стила да се налага над другия.

Споменатият Тим Армстронг участва с пеене в една песен и като цяло той продуцира The Interrupters, така че тези, които са запознати с неговото творчество вероятно ще знаят какво да очакват.

Макар да изглеждам като критичен в момента, признавам, че The Interrupters по-скоро ми допадат и са особено приятни за разсейване,, но дотам. Все пак това не е Propagandhi или някоя друга банда, която заслужава 100% отдаденост при слушане. Не знам как The Interrupters ще повлияят на Тим Армстронг за албума на Rancid, но нещо ме кара да мисля, че ще е поне толкова посредствен колкото предишния им Let The Dominoes Fall.

ОЦЕНКА: 6/10

Препоръчителни песни:   Take Back the Power    Liberty   Family feat. Tim Armstrong    A Friend Like Me     Haven't Seen The Last of Me

Коментари

Популярни публикации