Paramore - Paramore

Artist: Paramore
Album: Paramore
Year: 2013
Label: Fueled By Ramen
Country: USA
Genre: Alternative Rock, Pop-Rock, Emo, Pop Punk, Indie Rock
FACEBOOK


Вече споделих мнението си за четвъртия албум на Paramore на Avtora.com! Повече хвалебствия от това, едва ли мога да измисля, а и няма нужда. Няма да копирам текста тук, така че, който желае - нека отвори линка.

Но ще споделя няколко интересни факта около бандата, които научих съвсем наскоро.

1. Вокалистката Hayley Williams е само на 24 години! Това означава, че първият път, когато узнах за Paramore (бях си купил списание Alternative Press заради едно интервю със Strung Out), тя е била само на 19! Не че сега съм си мислел, че "оранжевата Халеева комета" е прехвърлила 30-те, но очаквах да ми е най-малкото набор!

2. Отново за Hayley - тя била гадже на китариста на New Found Glory - Chad Gilbert, при това от цели 5 години! Освен това тя участва в клипа на бандата на нейния приятел Kiss Me, което е кавър на "онова парче" на Sixpence None The Richer.

3. Клипът към парчето Now е инспириран от политическия активист и стрийт арт легенда Banksy. Ами, достойно е за уважение, ебати!

4. Хавайската китарка укулеле бива използвана все по-често в съвременната поп и рок музика. Въпрос на време е някоя група да запише цял албум, в който този инструмент да бъдещ водещ.

5. Никога не съм бил голям фен на Paramore, но настоящият им едноименен албум е наистина огромно постижение за 2013 година. Дали този проект ще издържи теста на времето, бъдещето ще покаже.

ОЦЕНКА: 9/10

Препоръчителни песни:   Grow Up    Interlude: Moving On    Ain't It Fun    Still Intо You   Anklebiters    Be Alone


Коментари

Популярни публикации