The All Brights - ...Are Wild For The Night!

Band: The All Brights
Album: ...Are Wild For The Night!
Label: Red Scare, 2015
Genre: Punk Rock, Pop Punk, Surf Rock, Alternative Rock
FACEBOOK

Илиян Иванов

Тъй като официалният дебют на The All Brights е EP от само 6 песни, ще се опитам да бъда кратък в ревюто си.  Това е сърф пънк банда, създадена съвсем наскоро с една единствена цел - забавление. Квартетът се предвожда от Дейв Хаус (фронтмен на The Loved Ones), а зад барабаните е Шон Селърс от Good Riddance. Не знам истинските имена на останалите музиканти, но всички членове на бандата имат закачливи псевдоними - например басистът се казва Pat L. Bored (игра на думи с падълборд). Като цяло The All Brights напомнят на една друга по-супер група - Me First And The Gimme Gimmes, защото не се взимат на сериозно, а пък дрескодът е олдскул Калифорния кежуъл (баси, колко чуждици изписах на кирилица).

Както споменах, ...Are Wild For The Night EP е кратичко и започва с най-яката "feel good" песен на 2015 - Hell On A Surf Board. Праволинейното четириакордно парче ще се забие в главата Ви моментално със зарибяващи саркастични лирики като "I don't need a job, I don't need a car, I don't need a credit card / Baby, I'm just going to hell on a surf board", а към края си може да Ви накара да се замислите за изтриване на Instagram-а си и да се размечтаете за безгрижни дни на плажа. 

Останалите пет парчета също са доста приятни и мелодични, макар и не съвсем от класата на откриващото. West Coast Fuck You е почти кавър на East Coast Fuck You на The Bouncing Souls с няколкосекундни намеци/заемки от Bad Religion и Pennywise. Wild For The Night е другата песен, която бих отличил, саркастично описваща т.нар. проблем "остаряване" след 20-те години - "Did I ruin your 30th birthday in Catalina?"

За малко повече от четвърт час The All Brights доставят зареждащо-енергичен сърф пънк рок, повлиян от Ramones, Descendents и много други и това е най-важното, а не каква е оценката ми на това EP. И не забравяйте да си изтриете Instagram-a или поне Twitter-a.
7/10
Препоръчителни песни:   Hell On A Suf Board    West Coast Fuck You    Wild For The Night


Други подобни ревюта:

Коментари

Популярни публикации